Årsrapport hos Skov Regnskab ApS

Hos Skov Regnskab ApS kan vi hjælpe din virksomhed med at udarbejde og indberette jeres årsrapport i henhold til gældende lovgivning. Derudover kan vi sørge for at udarbejde materiale til revisor, hvis din virksomhed har revisionspligt. Dette kan betyde en stor besparelse for din virksomhed!

Udarbejdelse af årsrapport

Vi er specialister i at udarbejde årsrapporter for både personligt ejede virksomheder og selskaber. Vi sørger for, at jeres årsrapport er i orden og overholder gældende lovgivning, så I kan fokusere på jeres kerneforretning.

Indberetning af årsrapport

Vi kan også stå for at indberette jeres årsrapport til myndighederne. Vi ved, hvad der kræves for at få jeres årsrapport godkendt, og vi sørger for, at alt det nødvendige materiale er på plads inden fristen.

Udarbejdelse af materiale til revisor

Hvis jeres virksomhed har revisionspligt, kan vi sørge for at udarbejde materiale til revisoren. Dette kan betyde en stor besparelse, da revisoren ikke behøver at bruge lige så mange timer på at gennemgå jeres regnskab. Vi sikrer, at alt materialet er på plads, så revisoren kan fokusere på de væsentlige områder og spare tid og penge.

Kontakt Skov Regnskab ApS for hjælp med udarbejdelse og indberetning af jeres årsrapport samt udarbejdelse af materiale til revisor. Vi sørger for, at alt er på plads i henhold til gældende lovgivning, så I kan fokusere på jeres forretning.

Kontakt os i dag for at komme i gang!